Mobility Management

Το Regate Safe Mobility Suite είναι η ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που έχουν στελέχη που λειτουργούν έξω από τα φυσικά τείχη της επιχείρησης. Το Regate Safe Mobility Suite ξεπερνάει την απλή καταγραφή των πόρων (assets) της επιχείρησης, και μέσω ασφαλών καναλιών επικοινωνίας, επιτρέπει τη συνεργασία, την αυτοματοποιημένη ανάλυση προβλημάτων, του απομακρυσμένου ελέγχου της κάθε συσκευής, και όλες τις βασικές λειτουργίες που αναζητά μια επιχείρηση από ένα MDM πακέτο.

Γιατί να επιλέξετε το Mobility Management;

  • Επιτρέπει τη διαχείριση της συσκευής μέσω μιας έξυπνης, προσιτής και εύκολα ρυθμιζόμενης λύσης
  • Ορίζει πολιτικές μέσω ενός κλικ - όχι μέσω περίπλοκων λειτουργιών
  • Κλειδώνει τις λειτουργίες κάθε συσκευής, ώστε αυτή να χρησιμοποιείται μόνο για τις εργασίες που αυτή προορίζεται
  • Επιτρέπει Bring-Your-Own-Device (BYOD) πολιτικές, επιτρέποντας στην εταιρεία να ελέγξει τις Line-of-Business εφαρμογές και δεδομένα της, χωρίς να ενοχλεί ή να εμπλέκεται με τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη.
  • Συμπεριλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του Remote Support (Mobile Care και Device Care)
  • Επιτρέπει στους τεχνικούς της εταιρείας να έχουν remote desktop όψη της κάθε συσκευής, σαν να την έχουν μπροστά στα χέρια τους, μέσα από την οθόνη του Η/Υ τους.
  • Ενσωματώνει εξαιρετικά ασφαλείς επικοινωνίες και διαχείριση περιεχομένου

Σε ποιούς απευθύνεται;

Ιδανικό για τις επιχειρήσεις που έχουν πολλές mobile συσκευές και ψάχνουν μια σύγχρονη cloud λύση για τη διαχείρισή τους, με δυνατότητες Mobile Device Management (MDM) και Enterprise Mobility Management (EMM). Η λύση είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Ουσιαστικά απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο επί των κινητών περιουσιακών στοιχείων τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους μέσω απρόσκοπτης λειτουργίας των ομάδων χρηστών τους που λειτουργούν στο πεδίο.

Βασικές Ικανότητες

Διαχείριση Φορητής Συσκευής (MDM)

Το Regate Enterprise Mobility επιτρέπει στους διαχειριστές να προβάλουν και να διαχειρίζονται όλες τις συσκευές της επιχείρησης, τα χαρακτηριστικά τους, τους χρήστες και τη σύνδεση της συσκευής με το δίκτυο. Οι διαχειριστές μπορούν να ορίσουν τις ρυθμίσεις της συσκευής και να επιβάλλουν τη συμμόρφωση με τις οργανωτικές πολιτικές.

Διαχείριση Εφαρμογών

Το Regate Enterprise Mobility ορίζει τις απαγορευμένες εφαρμογές για τη συσκευή, τις υποχρεωτικές εφαρμογές της συσκευής και τον κατάλογο εφαρμογών που επιτρέπει η επιχείρηση. Ορίζει τις απαγορευμένες εφαρμογές μέσω black list ή εναλλακτικά ορίζει τις επιλέξιμες εφαρμογές με λειτουργία allowed only εφαρμογών. Το σύστημα εκτελεί δυναμική κατανομή της μάζας των νέων και ενημερωμένων εφαρμογών και χώρου και παρακολουθεί τη συμμόρφωση με τις πολιτικές ασφαλείας της εταιρείας.

Διαχείριση Ασφαλείας

Το Regate Enterprise Mobility επιτρέπει τον καθορισμό ευέλικτων πολιτικών κωδικών (password), ελέγχει την πρόσβαση στους πόρους της επιχείρησης, ελέγχει τη χρήση του προγράμματος περιήγησης και περιορίζει τις υπηρεσίες της φορητής συσκευής. Εκτελεί ενέργειες ανάκτησης δεδομένων απομακρυσμένα, εντοπίζει τη συσκευή, ενεργοποιεί τον συναγερμό της συσκευής, κλειδώνει τη συσκευή, διαγράφει εντελώς ή επιλεκτικά τα δεδομένα της συσκευής, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και αποκαθιστά στοιχεία.

Bring Your Own Device

Το Regate Enterprise Mobility υποστηρίζει όλα τα μοντέλα συσκευών. Το σύστημα διαφοροποιεί τη χρήση των εφαρμογών, του προγράμματος περιήγησης και των κινητών υπηρεσιών, με βάση το χρόνο και τη θέση της συσκευής. Προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών, περιορίζοντας τη συλλογή δεδομένων από ιδιόκτητες συσκευές, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη χρήση της για τους σκοπούς της επιχείρησης.

Containerization

Το Regate Enterprise Mobility εξασφαλίζει την πρόσβαση σε επιχειρησιακά δεδομένα και σε στιγμιαία μηνύματα, διατηρώντας παράλληλα τη εμπειρία του χρήστη. Τα μηνύματα είναι ορατά μόνο στις εγγεγραμμένους χρήστες. Η λύση εφαρμόζει δύο επιλογές ανάπτυξης πρόσβασης δεδομένων: (1) εμφάνιση μόνο των αρχείων Microsoft SharePoint και Microsoft 365, (2) ασφαλή πρόσβαση στο διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επιχειρήσεων, των αρχείων του SharePoint, επαφές, εφαρμογές web και ημερολόγιο, ενώ επιτρέπει την επεξεργασία αρχείων και την αποθήκευση μέσα στο ασφαλές ”container”.

Έλεγχος Δεδομένων

Το Regate Enterprise Mobility παρακολουθεί σε σχεδόν πραγματικό χρόνο τα επίπεδα χρήσης των κινητών κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων - τόσο για την τοπική όσο και για τη χρήση μέσω περιαγωγής.. Στέλνει ειδοποιήσεις για υπέρβαση χρήσης και μειώνει σημαντικά τους υψηλούς λογαριασμούς που προκύπτουν από την απρόσεκτη χρήση.

Υποστήριξη & Συνεργασία

Το Regate Enterprise Mobility επιτρέπει στο IT προσωπικό και στους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, να ελέγχουν από απόσταση μια συσκευή και να παρέχουν αποτελεσματική και παραγωγική υποστήριξη σαν να κρατάνε τη συσκευή στα χέρια τους, ανεξάρτητα από την πραγματική της θέση. Οι mobile εργαζόμενοι μπορούν να μοιραστούν τη συσκευή τους με άλλους για την καθοδήγηση και τη συνεργασία, ουσιαστικά μετατρέποντας κάθε εργαζόμενο στον τομέα σε έναν εμπειρογνώμονα. Επιπρόσθετα, το Regate Enterprise Mobility παρέχει μια εφαρμογή που ελέγχει απόλυτα τη συσκευή και εκτελεί ενέργειες αυτόματης επισκευής για την έγκυρη και έγκαιρη πρόληψη προβλημάτων.

Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn Regate in Google+

Επικοινωνία

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

801-11-11880

myMobility Newsletter

Το myMobility News ένα ηλεκτρονικό Newsletter με τα νέα, τις τάσεις και τις εφαρμογές των φορητών τεχνολογιών (mobility) στις επιχειρήσεις.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η συνδρομή είναι δωρεάν.